Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Color WOW Dream Coat

Of ik het favoriete haarproduct van Kim Kardashian wil testen? Nou, aangezien elk sprietje haar bij Miss K altijd perfect ligt zeg ik geen nee! Want er zijn dagen dat ik met die pluimen van mij echt geen kant opkan! Wassen, stylen en 2 minuten later zie ik er weer uit als een ontplofte kip 🐓 Ik zal allicht niet de enige zijn maar mijn haardos bezorgt me soms heel veel stress! Daarom dat ik het vaak krul omdat het dan op z’n minst een paar dagen deftig blijft en de frizzzzzz minder opvalt. Maar bon, Miss K zweert bij de Color WOW Dream Coat en ik mocht die testen..

Color WOW Dream Coat

De informatie die ik vond over dit wondermiddeltje is de volgende:

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray is een razend populair product dat het haar prachtig glanzend en glad maakt zonder pluis. Deze spray is ideaal voor haar dat is beschadigd door kleuring. Het innovatieve merk Color Wow maakt gebruikt van nieuwe technologieën waarmee een laagje rond het haar gelegd wordt om het haar de hele dag glad en pluisvrij te houden. Deze laag beschermt het haar tegen vochtige weersomstandigheden maar zal het haar niet verzwaren. Dit alles zorgt voor een prachtig effect dat tot wel 3 wasbeurten zichtbaar blijft.

Het geheim achter pluisvrij haar is het vochtgehalte in de haren. Door een dun laagje rond het haar te vormen blijft het vochtgehalte op peil en ziet het haar er glad uit. De Color Wow Dream Coat heeft een ultra lichte formule die het haar niet vettig of zwaar maakt in tegenstelling tot traditionele olieën en serums. De Dream Coat wordt geactiveerd door hitte, als je het haar föhnt of stijlt zullen de micro-druppels een beschermlaag vormen die het haar glad maakt én dient als regenjas voor het jaar. Gekleurd haar neemt namelijk gemakkelijk water op waardoor het pluizig wordt, haar wat behandeld is met Dream Coat daarentegen stoot water af en zal het water niet opnemen. Het water blijft als het ware op het haar liggen en trekt er niet in, dit zorgt ervoor dat je niet langer bang hoeft te zijn voor regenachtige dagen of warme feestjes.


*Geschikt voor gekleurd haar
*Gaat pluis tegen
*
Verzwaart niet
*
Anti-Statisch
*
Effectief tot 3 wasbeurten
*
Beschermt tegen vochtige situaties
*Maakt het haar glad & glanzend
*
Geurloos en kleurloos

Color WOW Dream Coat

Color WOW Dream Coat

Color WOW Dream Coat

Na het wassen van je haar is het dus de bedoeling dat je je vochtige haar verdeelt in secties. Spray dan de Color WoW Dream Coat Supernatural Spray zeer rijkelijk en gelijkmatig op het haar. Doe dit op elke lokje haar en kam goed door. Het haar zal de Dream Coat opnemen. Daarna is het wel de bedoeling om het haar te föhnen (dus neem hiervoor even de tijd). Voor het beste resultaat gebruik je best geen andere stylingproducten voor en na je de Dream Coat hebt aangebracht. Wanneer je haar droog en gestyled is kan dit wel. Zelf ga ik nog even met mijn Chi G2 stijltang door mijn haar.

Wat me meteen opvalt is dat mijn haar on-ge-loof-lijk glad en zacht aanvoelt! Het voelt zeker niet zwaar aan en het plakt niet, of voelt niet stug aan. Wie mijn stories gezien heeft, heeft ook het resultaat gezien (dit kun je nog steeds bekijken onder de highlight ‘Beauty’)! Mijn haar is volledig vrij van pluis, het valt mooi en het voelt alsof ik van de kapper kom! Ook wordt mijn haar beschermd tegen de hitte en is het product volledig veilig in gebruik. Naarmate de Dream Coat vaker gebruikt wordt zal het resultaat nog meer zichtbaar worden.

Color WOW Dream Coat

Haar als Miss K zal ik nooit hebben (ik kan me helaas geen persoonlijke hairstylist permitteren die bij me inwoont) :D Maar met deze Color WoW Dream Coat kom ik toch aardig in de buurt. Ik vind dat mijn haar gewoon heel erg fijn aanvoelt!

Color WoW Dream Coat koop je bij John Beerens en voor 200ml betaal je €29,95 (bestaat ook in 50ml).

Heb jij ook last van Frizzzzzzzy hair?

Liefs,

Eefje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen