Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Care – Brilliant Shine Albert Heijn

Wie komt nu niet eens in de Albert Heijn? Bij het volgende bezoek raad ik je aan om even in de gang van de verzorgingsproducten te lopen en even stil te staan bij de nieuwe haircare lijn van CARE! Ik was één van de gelukkige om de nieuwe Brilliant Shine shampoo en conditioner uit te testen en dit is mijn mening:

Care  - Brilliant Shine Albert Heijn

Care – Brilliant Shine:

Eerst en vooral, de verpakking. Niet onbelangrijk, want dit is het eerste wat we zien, right. De looks.. wel, die ziet er prima uit. Witte flacon met zwarte en roze bedrukking. What’s not to love? De flacons zien er slank en clean uit en staan mooi op het schap in de badkamer of douche.

Care  - Brilliant Shine Albert Heijn

Ca­re Shi­ne sham­poo:

De inhoud, het belangrijkste natuurlijk :) Laat ik beginnen met de shampoo. Deze shampoo beschermt en verzorgt normaal haar. De voedende B5 en tarweproteine geeft dof geworden haar een schitterende glans. De Brilliant Shampoo maakt je haar glanzend en gezond. De shampoo ruikt ongelooflijk zacht en fris. Mijn haar is schoon en klaar voor de Brilliant Shine conditioner.

Care  - Brilliant Shine Albert Heijn

Ca­re Shi­ne con­di­ti­o­ner:

Deze conditioner laat je haar stralen. De actieve formule met tarweproteïne geeft dof geworden haar een schitterende glans. De Brilliant Shine conditioner maakt mijn haar su-per zacht! Mijn nogal onhandelbaar haar ontwart in no-time. Ook deze conditioner ruikt heerlijk fris. Zelfs na het drogen ruik ik de frisse geur nog steeds. I’m impressed!

Care  - Brilliant Shine Albert Heijn

Care  - Brilliant Shine Albert Heijn

Conclusie: voor slechts €1,19 heb je een voortreffelijke shampoo. Tel daar nog eens €1,19 bij en je hebt een super ontwarrende conditioner. Mijn haar heeft een mooie glans en ruikt heerlijk. Beide flacons bevatten 300ml inhoud, waarmee je lang doet! Deze mag je niet laten liggen als je in de AH rondloopt! Go get them!!

Bekijk alle Care producten hier.

Liefs,

Eefje