Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Bumble & Bumble Bb Thickening Collection

Veel woorden moet ik eigenlijk aan het volgende product niet vuil maken, want ik vind het fantastisch! Bumble and Bumble is een haircare brand die je vooral in het kapsalon terugvindt en als ik eerlijk mag zijn wel vrij prijzig is. Ik mocht 5 producten ontdekken uit de Bb Thickening collectie. De producten zijn speciaal ontworpen om fijn, dun en slap haar volume te geven. Waar ik alleen maar blij van word! Wel wil ik het even hebben over het feit dat Bumble and bumble niet dierproefvrij zou zijn, iets waar ik de laatste tijd toch wel aandacht aan besteed.. Bumble and Bumble test zelf niet op dieren, maar ze verkopen ook in China en daar gebeurd dit wel!

Bumble & Bumble Bb Thickening Collection

Ik heb het vandaag over de Bumble and bumble Thickening Volume Shampoo, conditioner,  Great Body Blow Dry Creme, Dryspun Texture Spray en Go Big Treatment.

Bumble & Bumble Bb Thickening Collection

Bumble and bumble Thickening Volume Shampoo en conditioner zijn dus speciaal ontworpen om fijn, dun en slap haar volume te geven. De lichtgewicht formule bevat zijde-extracten die ervoor zorgen dat het haar niet wordt verzwaard. Bumble and bumble Thickening Shampoo geeft volume van de aanzet tot aan de punten. De producten hebben warmte nodig om dit resultaat te bereiken, dus na het wassen je haar föhnen en stijlen.

Bumble & Bumble Bb Thickening Collection

Bumble and bumble Thickening Go Big Treatment  Zorgt ervoor dat het haar gelift kan worden en geeft body en een mooie glans aan het haar. Deze Go Big Treatment gebruik je dus op vochtig haar. Verdeel het haar in secties en spray de Bumble and bumble Thickening Go Big Treatment gelijkmatig over de secties. Daarna föhnen en stijlen om meer volume te creëren.

Bumble & Bumble Bb Thickening Collection

Bumble and bumble Thickening Great Body Blow Dry Creme is een product dat het haar meer body en volume geeft. Deze crème maakt het haar luchtig en elegant. Ideaal voor fijn haar, maar kan in principe voor alle haartypes gebruikt worden om meer contour en volume aan het kapsel te geven. Je hebt maar een kleine hoeveelheid Bumble and bumble Thickening Great Body Blow Dry Creme nodig en je brengt het aan op vochtig haar. Met behulp van de haardroger creëer je in no time meer volume in je haar!

Bumble & Bumble Bb Thickening Collection

Bumble and bumble Thickening Dryspun Finish is een haarspray die gebruikt wordt als finishing. Deze spray geeft extra volume aan het haar. Het is een droge spray en lijkt een beetje op droogshampoo. Het haar wordt dus niet nat. Gebruiken op droog haar dus! Bumble and bumble Thickening Dryspun Finish heeft een medium hold. Aanbrengen is gewoon een kwestie van sprayen bij de haaraanzet. Ik doe het altijd een beetje op gevoel.

Bumble & Bumble Bb Thickening Collection

Zoals ik al zei ben ik erg enthousiast ben over Bumble and bumble. De producten zijn me erg goed bevallen omdat ze daadwerkelijk doen wat ze beloven. De Volume Shampoo ziet er wat jelly uit van textuur en ruikt heerlijk (ik probeer nu al weken de geur met iets te vergelijken maar ik kom er maar niet op) :) De conditioner doet wat ik verwacht van een conditioner, mijn haar super easy doorkambaar maken (heel eerlijk: dit is de beste conditioner I ever used!)! Ze ruiken bovendien ook nog eens heerlijk en geven dat luxe gevoel alsof je net van de kapper komt. Ik merk en zie duidelijk een verschil als ik een gewone shampoo en gewone stylingproducten gebruik en als ik de Thickening collectie van Bumble and Bumble gebruik. Mijn haar voelt anderzijds wel wat stugger en minder soepel aan. Maar mijn haar heeft voor het eerst sinds lang weer meer volume and I love it! Voor het beste resultaat raad ik wel aan om deze Thickening collectie samen te gebruiken.

De Bumble and bumble Thickening collection is verkrijgbaar in het kapsalon of online bij bv. John Beerens, ook bij bol.com vind je een kleine collectie. Prijzen vanaf €25,90 (250ml).

Kenden jullie het merk Bumble and Bumble al?

Liefs,

Eefje

  • Wendy (B)

    Dit merk kende ik al van in het buitenland maar nog nooit geprobeerd.