Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Buckle Boots

Wie actief is via Instagram heeft ze vast al zien voorbij komen.. de buckle boots aka studded ankle boots. Dé boots met de studs en opvallende hespen. Ze zien er stoer en hip uit en ze zijn MEGA populair onder bloggers! Van moment één was ik fan, ik vind ze er heel erg leuk uitzien, maar helemaal out of my comfort zone! Vooral dat laatste.. Mijn kledingstijl is alles behalve stoer en hip, noem mijn stijl maar eerder ‘gewoontjes’ of nee ‘veilig’ (dat is het juiste woord).

Buckle Boots

Deze buckle boots zijn dus een serieuze style switch en dat zal ik geweten hebben.. Ik besloot dus om de buckle boots te bestellen (ze zijn oa. te koop bij Wehkamp). Super mega happy opende ik de doos en nam foto’s voor Instagram stories, snapchat,…) met de vraag: Houden of niet?
Reacties bleven niet uit en ik wil deze graag even de reacties met jullie delen:
Reacties via Instagram (voornamelijk bloggers, fashionistas): Waauw, mooi!, Ze zijn geweldig!, Amazing!, Love!, Ze zijn keileuk! Doen!, Beauty’s! En ik kan zo nog even doorgaan.
Reacties via Snapchat (voornamelijk vriendinnen, collega’s): Ieeeuuuw, Nee, niet doen!, Lelijk!, Terugsturen!!!, Niks voor jou, Eef!!

Vooral dat laatste.. ‘Niks voor jou, Eef!’ Voila, zoals ik al zei.. deze schoenen zijn alles behalve ‘gewoontjes en veilig’. Reactie van mijn dochter en man publiceer ik liever niet, wegens te shockerend!

Dus, return to sender (ongelooflijk teleurgesteld, want ze waren echt wel perfect en zaten zalig!). Maar hey, ik kon toch geen schoenen dragen die iedereen afschuwelijk vond??

Om een lang verhaal kort te maken.. ik bleef met de schoenen in mijn hoofd zitten. Ik zocht ze opnieuw online op, wou ze opnieuw kopen, dan weer niet. Bon, toen ik er een hele nacht van wakker gelegen had, besloot ik ze ’s anderdaags opnieuw te bestellen! Goodbye saaie Eef, Hello new me, Hello buckle boots!

Ja, ik heb ze opnieuw gekocht en ja, ik zal ze dragen en ja, ik vind ze kei leuk! En nee, ik trek me niks aan van de commentaar die ik krijg. It’s my life, als ik mijn ‘saaie’ outfits willen pimpen met stoere boots dan doe ik dat gewoon punt.

Tja, deze buckle boots.. You like them or you hate them! Dat is nu wel duidelijk :)

Ik ga het toch vragen.. wat vind jij van deze buckle boots?

Liefs,

Eefje

 • sabrina

  Heel goed om gewoon te doen wat je zelf leuk vindt!
  Ik vind ze leuk

 • Looksoflena

  Hoi!!

  JAAAA LOVE them!! Goed gedaan meid!! Gewoon dragen wat je zelf wilt!
  Maar ken het hoor, hier juist hetzelfde… Man en zonen vonden het SM-bottekes, en op school keken heel wat collega’s uitdrukkelijk lang en met vragende blik naar mijn schoenen. :o)))
  Nu zijn ze het gewoon vrees ik! :oD

  Liefs

  Leen
  xxx

 • Denise

  Oew, die zijn leuk! Zometeen meteen even in de stad kijken!

 • Evy

  Ik vind ze heel leuk! Ik zou geen moment getwijfeld hebben!

 • Mariska van Heel

  Absoluut niet mijn stijl maar wel stoer dat je voor buiten de box kiest. Hoe voel je je als je ze aan hebt?

 • Girls Things

  Ik vind het echt stoere schoenen.
  Ik zou ook even twijfelen om ze te kopen.
  Maar nu ik ze jou zie dragen denk ik: Oh Vet!

 • Tania

  Ik vind ze ook wel tof

 • Ik vind ze geweldig, gewoon houden. Staat ook lekker stoer denk ik. :)