Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Iedereen die kinderen en huisdieren heeft weet dat het on-mo-ge-lijk is om elke dag in een proper opgeruimd huis te leven. Diegene die dit wel kunnen, contacteer me aub :) Voor wie denkt dat ons huis er altijd Instagram en Pinterest proof bijligt, think again :) MAAR, dankzij de Bosch Unlimited lukt het me wel om de chaos iets meer onder controle te krijgen. Ik vertel jullie graag waarom..

Waarom ik meteen over kinderen en huisdieren begin is simpel, dit zijn ten huize Van Achte de 2 grootste oorzaken van al het vuil en de grote chaos elke dag :) Ons Chloé is een fervent paardrijdster, ze doet dit nu al 5 jaar en 2x per week volgt zij les op een manege in de buurt. Ze doet dit met heel veel passie. Ze heeft een groot hart voor de paarden en doet niks liever dan ze verzorgen en ze verwennen. Ze zaagt al jaren voor een eigen paard, maar omdat Karel en ik absoluut niks van paarden afweten, houden we de boot al jaren af :)

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Als Chloé thuiskomt van de manege is ze natuurlijk vuil, haar paardrijlaarzen zitten vol zand en waarschijnlijk ook andere dingen waar ik liever niet bij stil sta.. Ze stormt dan het huis in en wil onmiddellijk in de douche. Nog voor ik kan roepen ‘schoenen uit’ is het kwaad al geschied. De vloer vol stof, zand en ….!!!?? Dit scenario komt zo 2x per week voor.  Als moeder besef ik natuurlijk dat het geluk van mijn dochter het belangrijkste is.. Zij is gelukkig tussen de paarden en dat zie ik elke keer opnieuw wanneer ze het paard bestijgt en wanneer ze met twinkelende oogjes verteld over haar avonturen. Wat is een beetje vuil dan in huis, right?

Maar gelukkig hebben we sinds kort een krachtige tool in huis die me het leven en het opruimen een beetje makkelijker maakt. De Bosch Unlimited, een snoerloze stofzuiger waarmee ik het huis in één keer stofzuig. Dankzij twee uitwisselbare accu’s is de snoerloze stofzuiger ALTIJD opgeladen. Opladen kan met de meegeleverde snellader in dit in slechts één uur tijd.

Alle hoeken en kieren zijn bereikbaar! Dankzij alle meegeleverde accessoires maak ik het hele huis van onder tot boven schoon en ik gebruik de snoerloze stofzuiger ook voor de wagen, want niet alleen het huis ligt vol zand, ook de auto moet telkens zandvrij gemaakt worden! De autobekleding, de kussens op de bank en zelfs het plafond is makkelijk schoon te maken!

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

!! Happy mommy again !!

De 2 ander grootste vuilmakers zijn Siri en Spoty, onze twee fluffy poezen waar elk gezinslid gek op is. Maar oooh god, wat kunnen die het huis vuil maken. Spelen, vechten en je raadt het al. De haren vliegen de lucht in. Ook gezellig knuffelen resulteert in een opruimsessie achteraf! Hair everywhere.. Maar het maakt me zo blij als onze fluffy monsters luid spinnen terwijl ze geknuffeld worden. En de rust die ze bij elkaar vinden na een partijtje spelen doet me mijn hartje smelten. Who cares about the mess, right :D

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Bosch Unlimited snoerloos stofzuigen

Ook hiervoor is de Bosch Unlimited een echte lifesaver. De gemotoriseerde AllFloor HighPower borstel en de DigitalSpin motor zijn super krachtig en zorgen dat je makkelijk vuil van alle soorten oppervlaktes kunt zuigen.

Super handig is de wandhouder, zo kun je de stofzuiger mét de accessoires zeer makkeliijk op te bergen, dit zorgt voor extra comfort en een opgeruimder huis. De Bosch Unlimited wordt geleverd met een vloerzuigmond, lange flexibele kierenzuigmond, een 2-in-1 meubelborstel plus bekledingszuigmond en een XXL meubelzuigmond voor de snelle reiniging van gestoffeerde meubels. Het design mag er ook zijn, geen lelijke lompe stofzuiger maar een elegante, moderne, slanke look!

Indien je in de periode van 1 oktober 2018 tot en met 13 januari 2019 een Bosch Unlimited koopt, ontvang je, na registratie, naar keuze een Bosch accuboormachine t.w.v. € 139,- cadeau of € 70,- retour (zie actievoorwaarden). 

Liefs,

Eefje

 • chucky1012

  Mooi en zo handig.
  Stofzuigen zonder rugpijn te krijgen.
  Prachtige keuken.

  Alvast een fijn weekend 😉

 • Ja, echt super handig.. en hij kan overal onder!
  Liefs,
  Eefje