Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream

Ik schrijf vaak reviews over skincare en dan meer bepaald over crèmekes en zalfjes voor het gezicht en het lichaam. Maar wat we vaak vergeten is dat ook onze hals en decolleté extra verzorging nodig heeft. Want de huid is op die plaats zeer dun en dus ook een plek waar de eerste tekenen van veroudering verschijnen. Dus vandaag geef ik extra aandacht aan die zone.. Ik mocht namelijk de HSR Lifting Neck & Decolleté Cream van Babor testen, een hele mond vol..

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream

Waarom een speciale verzorging voor je hals en decolleté?
De huid van het hals- en decolletégebied is dus veel dunner en heeft daarom een speciale verzorging nodig.
Het HSR lifting-complex gaat allerlei soorten rimpels zichtbaar tegen zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsook verlies aan spankracht. Een exopolysacharide met de aminozuren serine en alanine helpt bij regelmatig gebruik om ouderdoms- en pigmentvlekken te verminderen en hun nieuwe vorming te voorkomen. Het hals- en decolletégebied ervaart zijn persoonlijke lifting.

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream

De HSR lifting neck & décolleté cream zit in een gouden flacon, die luxe schreeuwt. De cream haal je eruit door middel van een pompje. Zelf gebruik ik twee pompjes om mijn hals èn decolleté in te kunnen smeren. De Cream is wit en vrij creamy. Naast de verpakking valt ook de geur meteen op, die is mild en zacht en ruikt echt heerlijk.
De cream verdeelt makkelijk over mijn huid en trekt goed in. Ik merk meteen dat mijn huid er minder dof uitziet en dat mijn huid gevoed is. De cream voelt lekker zacht aan en zit vol met beauty-technologie!

Multitendyne Plus bevat extracten uit sojabonen, erwten en gierst in combinatie met tanninezuur. Ze verminderen rimpels, verstevigen het weefsel en maken het huidoppervlak glad.
Het aminozuur L-carnosine houdt de collageenvezels elastisch, terwijl een neuro-receptor-peptide het vochtverlies inperkt, waardoor het decolleté strak blijft.
Last but not least: bij regelmatig gebruik helpt een speciaal exopolysaccharide om ouderdoms- en pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan van nieuwe te voorkomen. 

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream

De luxe verzorging van Babor in het algemeen vind ik heerlijk. En dit is een pareltje die in je badkamer moet hebben.
Ik gebruik hem nu voor een geruime tijd iedere dag ’s avonds na het douchen en ik merk dat mijn huid stevig aanvoelt.

Dit is echt een fijne toevoeging is aan mijn huidroutine en ik gebruik deze nu standaard net zoals mijn dagcrème en bodycream.

De Babor HSR Lifting Neck & Decolleté cream bevat 50 ml en kost €79,-. BABOR is te koop in hun webshop en bij diverse Instituten en Spa’s.

Liefs,

Eefje