Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Action – Unicorn Brushes

Als blogger krijg ik vaak de vraag of ik eigenlijk zelf nog iets koop? Tuurlijk! We krijgen niet ALLES in onze brievenbus :) Zo liep ik onlangs in ‘de Action‘ en zag ik deze doos met 3 super shiny en kleurrijke unicorn brushes! What’s not to love???? Meenemen, Eef!

Action - Unicorn Brushes

 Action – Unicorn Brushes

De unicorn brushes zijn een streling voor het oog. ze staan mooi op mijn make-up tafel en ze zijn vooral enorm instaproof. Ze zijn gemaakt van nylon wat dus ideaal is voor vloeibare make-up, zoals foundation en concealer.  Ze zijn minder geschikt voor poeders, want deze vallen er gewoon af, omdat de kwast te glad is.

In het pakket zit een highlighter kwast (de platte), een foundation kwast (de dikste) en een oogschaduw kwast (het fijntje).. Ik gebruik de kwasten dus voor vloeibare foundation, creamy concealer en creamy oogschaduw. Voor het blenden van mijn make-up gebruik een een kwast met echte haren.

Action - Unicorn Brushes

Action - Unicorn Brushes

Action - Unicorn Brushes

Het pakket koopt je voor slechts €3,95 bij Action!

Liefs,

Eefje