Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

15gram Foodbox

We worden de laatste tijd overstelpt met foodboxen.. Foodbox X en Foodbox Y passeerden hier al de revue. Maar op de persdagen ontdekte ik een nieuwe variant waar ik meteen nieuwsgierig naar was nl: de 15gram Foodbox! 15gram probeert dagelijks duizenden mensen culinair te inspireren en brengen de beste ingrediënten voor de lekkerste gerechten letterlijk bij jou in huis. Want dat is de essentie: samen koken en lekker eten!

15gram Foodbox

Alle ingrediënten zijn kraakvers: De groenten komen rechtstreeks van de vroegmarkt. De vis, enkel van duurzame visvangst, wordt maandagochtend gefileerd, geportioneerd en verpakt. Al het kwaliteitsvlees van Belgische leveranciers zit in hygiënische vacuümverpakkingen, waardoor het ook veel langer bewaart.
Op de handige meegeleverde receptenkaarten vind je informatie over de producten en welke gerechten je best als eerste klaarmaakt. Op de receptkaarten vind je dus duidelijke informatie en gemakkelijke stap-voor-stap instructies. Dankzij het gevarieerde aanbod van gerechten, leer je nieuwe smaken, ingrediënten en kooktechnieken kennen.

Wat ik ook belangrijk vind is dat in de ganse productieketen van de 15gram Foodbox rekening wordt gehouden met mens, dier en natuur. Seizoensgebonden producten van bij ons, voor een kleinere ecologische voetafdruk. Vis enkel van duurzame visvangst. De juiste porties, dus geen verspilling. De 15gram Foodbox komt in recycleerbare verpakkingen.

Elke week kies je 3 recepten uit het aanbod van 9 gevarieerde en gebalanceerde gerechten. Jij kiest, met of zonder abonnement. De 15gram foodbox wordt wekelijks aan huis geleverd op maandag (het tijdstip kun je zelf kiezen, middag of avond). Je ontvangt jouw foodbox met de 3 gerechten, mooi geportioneerd per maaltijd. Super handig!

15gram Foodbox, getest en goedgekeurd door alle gezinsleden :)

15gram Foodbox

15gram Foodbox

15gram Foodbox

15gram Foodbox

15gram Foodbox

Alle gerechten zitten mooi apart verpakt in verdeeldozen zodat je alle ingrediënten per gerecht direct bij de hand hebt. De recepten zijn heel duidelijk (ook voor een niet keukenprinses als ik).

Die week weten aten we:
Varkenslapje met backwellsaus, geroosterde aardappelen en bloemkool.
Ragout met gehaktballetjes en veel groenten.
Crispy fishburger met kappertjesmayonaise en aardappelwedges.

15gram Foodbox

15gram Foodbox

15gram Foodbox

Ik ben fan, Ik kreeg een kortingsbon (voor familie of vrienden) voor een gratis gerecht bij het bestellen van een foodbox. Maar ik gebruik die korting lekker zelf voor een volgende 15gram Foodbox! Omdat wij ook graag Aziatisch eten bestellen we nog vaak een andere foodbox. Maar ik hou van de Belgische gerechten dus deze foodbox zal hier nog vaak geleverd worden!

Alle informatie en bestellen kan via de 15gram website (klik hier).

Bestel jij regelmatig een foodbox?

Liefs,

Eefje